Recept
« Terug naar recepten
Gevulde koolrabi met hazelnoten
PT60M
Gevulde koolrabi met hazelnoten
Een heerlijk gevulde koolrabi met hazelnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde koolrabi met hazelnoten te bereiden
De koolrabi's schillen.In een pan met water en zout de koolrabi's in 20 min.bijna gaar koken.Met een theelepel de koolrabi's uithollen tot op ca.1 cm.van de wand.Het uitgeholde vruchtvlees in stukjes snijden en in een kom doen.De hazelnoten grof hakken.De hazelnoten,crème fraîche,kerriepoeder en een beetje zout door de stukjes koolrabi mengen.Hiermee de uitgeholde koolrabi's weer vullen.De gevulde koolrabi's in een ovenschaaltje zetten en een beetje kookvocht op de bodem schenken.De oven voorverwarmen op 200C.In het midden van de oven de gevulde koolrabi's in ca.20 min.heet en gaar laten worden.