KookJij

Gevulde koolrabi met hazelnoten

Een heerlijk gevulde koolrabi met hazelnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde koolrabi met hazelnoten te bereiden

De koolrabi's schillen.In een pan met water en zout de koolrabi's in 20 min.bijna gaar koken.Met een theelepel de koolrabi's uithollen tot op ca.1 cm.van de wand.Het uitgeholde vruchtvlees in stukjes snijden en in een kom doen.De hazelnoten grof hakken.De hazelnoten,crème fraîche,kerriepoeder en een beetje zout door de stukjes koolrabi mengen.Hiermee de uitgeholde koolrabi's weer vullen.De gevulde koolrabi's in een ovenschaaltje zetten en een beetje kookvocht op de bodem schenken.De oven voorverwarmen op 200C.In het midden van de oven de gevulde koolrabi's in ca.20 min.heet en gaar laten worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst