Recept
« Terug naar recepten
Gevulde meloen : voor 2 personen
PT5M
Gevulde meloen : voor 2 personen
Een heerlijk fris gerecht, gevulde meloen rijkelijk gevuld met schaal- en schelpdieren.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde meloen : voor 2 personen te bereiden
Snij de meloen in twee verwijder de pitjes met een parissiene lepel, bolletjes maken van het vruchtvlees.
Bak de scampi's even aan in een beetje olie laat afkoelen, de krabsticks iets fijner snijden.
Meng de pasta naar keuze met de vis, bieslook, en enkele bolletjes meloen, gemalen peper en de truffelvinaigrette goed onder elkaar.
Vul de meloen en dresseer deze op de ijsbergsla werk af met meloen bolletjes, bieslook en enkele scampi's. Serveer zeer fris.
Bak de scampi's even aan in een beetje olie laat afkoelen, de krabsticks iets fijner snijden.
Meng de pasta naar keuze met de vis, bieslook, en enkele bolletjes meloen, gemalen peper en de truffelvinaigrette goed onder elkaar.
Vul de meloen en dresseer deze op de ijsbergsla werk af met meloen bolletjes, bieslook en enkele scampi's. Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Een heerlijk tussendoortje voor de warme dagen .
derbyke zegt: