Recept
« Terug naar recepten
Gevulde Mini Bell Pepers met tijm en basilicum
PT10M
Gevulde Mini Bell Pepers met tijm en basilicum
Een heerlijk gevulde mini bell pepers met tijm en basilicum recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kookboek: The Accidental Vegetarian
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde Mini Bell Pepers met tijm en basilicum te bereiden
Verwarm de grillpan voor tot ie goed heet is. Smeer in met olijfolie. Grill de Mini Bell Pepers aan beide kanten totdat ze aangegrilld zijn. Meng ondertussen de ricotta, tijm, citroensap en voeg naar smaak zout en peper toe.
Terwijl de Mini Bell Pepers nog warm zijn, vul ze met de ricottamengsel. Leg 2 halve Mini Bell Pepers op een bord, wat basilicum erover en serveer.
Indien je het wat pittiger wil, besprenkel de Mini Bell Pepers met wat chili olie voor het uitserveren.
Terwijl de Mini Bell Pepers nog warm zijn, vul ze met de ricottamengsel. Leg 2 halve Mini Bell Pepers op een bord, wat basilicum erover en serveer.
Indien je het wat pittiger wil, besprenkel de Mini Bell Pepers met wat chili olie voor het uitserveren.