KookJij

Gevulde nectarines met amandelkoekjes

Een heerlijk gevulde nectarines met amandelkoekjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie: 460 kcal kCal energie
6.8 g Gram eiwit
28.5 g Gram vet
37.7 g Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde nectarines met amandelkoekjes te bereiden

Snij de nectarines doormidden en haal de pit eruit. Snij een stukje van de bolle kant, zodat de bootjes mooi blijven staan. Schik in een ovenschaal.
Klop de eidooiers los.
Plet de koekjes (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt) en meng met de nootmuskaat en de losgeklopte eidooiers. Verdeel over de nectarines en leg er een klontje boter op. Schuif 15 à 20 min in een op 180 °C voorverwarmde oven.
Meng ondertussen de mascarpone met de amaretto.
Serveer de nectarines met een toefje mascarpone ernaast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst