Recept
« Terug naar recepten
Gevulde pannekoeken met browniebeslag
PT50M
Gevulde pannekoeken met browniebeslag
Een heerlijk gevulde pannekoeken met browniebeslag recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde pannekoeken met browniebeslag te bereiden
Succestip:
U kunt ze ook laten afkoelen en in plakken snijden en bij de koffie serveren.
Maak het beslag en bak hiervan de pannenkoeken. Leg ze uit op het werkvlak en laat ze afkoelen. Maak het browniesbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de noten door het beslag.
Verdeel het browniesbeslag over de helft van iedere pannenkoek en vouw deze dicht tot een 1/2 ronde. Leg ze nu op vetvrij papier op een ovenplateau. Bak ze in een voorverwarmde oven op 190C. in 20 minuten gaar.
Controleer met een houten prikker. Als deze schoon uit het beslag komt dan kunt u de pannenkoeken uit de oven halen. Bestrooien met cacaopoeder en direct serveren
U kunt ze ook laten afkoelen en in plakken snijden en bij de koffie serveren.
Maak het beslag en bak hiervan de pannenkoeken. Leg ze uit op het werkvlak en laat ze afkoelen. Maak het browniesbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de noten door het beslag.
Verdeel het browniesbeslag over de helft van iedere pannenkoek en vouw deze dicht tot een 1/2 ronde. Leg ze nu op vetvrij papier op een ovenplateau. Bak ze in een voorverwarmde oven op 190C. in 20 minuten gaar.
Controleer met een houten prikker. Als deze schoon uit het beslag komt dan kunt u de pannenkoeken uit de oven halen. Bestrooien met cacaopoeder en direct serveren