Recept
« Terug naar recepten
Gevulde tomaten
PT40M
Gevulde tomaten
Een heerlijk gevulde tomaten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
30
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde tomaten te bereiden
Snijd de kapjes van de tomaten en hol ze uit met een spitse lepel. Zet ze omgedraaid apart. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Schep de tijm, geraspte kaas, paneermeel, peper en zout erdoor. Vul de tomaten met dit mengsel, en zet ze in een ovenschaal, dek ze af met aluminiumfolie en zet ze 15 minuten in de hete oven. Haal voor de laatste 5 minuten de folie eraf.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
cindy zegt:
xx meisje van 14 jaar.
marije zegt:
reina v.d. velden zegt:
nelletje zegt:
anita zegt: