Recept
« Terug naar recepten
Gevulde tomaten met ei
PT45M
Gevulde tomaten met ei
Een heerlijk gevulde tomaten met ei recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde tomaten met ei te bereiden
Verwarm de oven voor op 175C.Snijd van de bolle kant van de tomaten de kapjes eraf en hol ze met een theelepel uit.Bestrooi de binnenkant met peper en zout en laat de tomaten 5 min.omgekeerd op keukenpapier uitlekken.Verkruimel het sneetje brood (met korst) on de keukenmachine heel fijn.Meng het broodkruim met de ui,basilicum en geraspte kaas.Breng het op smaak met peper en zzout.Dep de binnenkant van de tomaten voorzichtig droog met keukenpapier en zet ze in een ovenschaaltje.Breek boven elke tomaat een ei en laat het ei in de tomaat glijden.Bedek het ei met een dikke laag broodkruim en besprenkel er wat olijfolie overheen.Bak de tomaten in de oven in 30 min.goudbruin en gaar.
Lekker met versgeroosterd brood.
Lekker met versgeroosterd brood.
Janita zegt: