KookJij

Gevulde tomaten met ei

Een heerlijk gevulde tomaten met ei recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde tomaten met ei te bereiden

Verwarm de oven voor op 175C.Snijd van de bolle kant van de tomaten de kapjes eraf en hol ze met een theelepel uit.Bestrooi de binnenkant met peper en zout en laat de tomaten 5 min.omgekeerd op keukenpapier uitlekken.Verkruimel het sneetje brood (met korst) on de keukenmachine heel fijn.Meng het broodkruim met de ui,basilicum en geraspte kaas.Breng het op smaak met peper en zzout.Dep de binnenkant van de tomaten voorzichtig droog met keukenpapier en zet ze in een ovenschaaltje.Breek boven elke tomaat een ei en laat het ei in de tomaat glijden.Bedek het ei met een dikke laag broodkruim en besprenkel er wat olijfolie overheen.Bak de tomaten in de oven in 30 min.goudbruin en gaar.

Lekker met versgeroosterd brood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Janita

Janita zegt:
mmmm lijkt me een lekker tussendoortje !