KookJij

Gevulde tomaten

Een heerlijk gevulde tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde tomaten te bereiden

  1. Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snipper de ui fijn en bak in een pan met olie. Voeg op het einde de geperste look toe en bak nog even mee. Rooster de pijnboompitten in een hete pan zonder vetstof. Snij de hoedjes van de tomaten en hol ze voorzichtig uit. Snij het vruchtvlees in stukjes. Meng de rijst met de ui, tomatenstukjes, pijnboompitten en de fijngehakte dille. Breng op smaak met peper, zout en het paprikapoeder. Schep het rijstmengsel in de tomaten en zet ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst