Recept
« Terug naar recepten
Gevulde varkenshaas
PT30M
Gevulde varkenshaas
Een heerlijk gevulde varkenshaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sjouk keyzer
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde varkenshaas te bereiden
Varkenshaas in de lengte doorsnijden maar net als bij een broodje net niet helemaal.
Peper en zout er op, Serranoham op het open geklapte deel leggen, daarop salie, dichtklappen vastbinden met touw, waarbij je het dunne puntje terug vouwt, anders wordt dat te droog.
Vlees aanbraden, ± 20 minuten zachtjes braden.
Vlees uit de pan, aanbaksel in de pan los roeren met een beetje witte wijn.
Vlees van touw ontdoen en dan in mooie plakjes snijden en een beetje bedruipen met de jus.
Lekker met zuurkool.
Peper en zout er op, Serranoham op het open geklapte deel leggen, daarop salie, dichtklappen vastbinden met touw, waarbij je het dunne puntje terug vouwt, anders wordt dat te droog.
Vlees aanbraden, ± 20 minuten zachtjes braden.
Vlees uit de pan, aanbaksel in de pan los roeren met een beetje witte wijn.
Vlees van touw ontdoen en dan in mooie plakjes snijden en een beetje bedruipen met de jus.
Lekker met zuurkool.
bengel6300 zegt: