Recept
« Terug naar recepten
Gevulde witlofbootjes
PT45M
Gevulde witlofbootjes
Een heerlijk gevulde witlofbootjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen fantasie.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde witlofbootjes te bereiden
-Van de witlof het bittere einde afsnijden en de bladen voorzichtig loshalen.
-De bladeren afwassen en goed laten uitlekken.
-De eieren in een kom doen en met een pureestamper fijn stampen.
-De overige ingredienten buiten de witlofblaadjes door de eieren mengen.
-Goed roeren tot je een smeuige massa hebt.
-De witlofblaadjes vullen met dit mengsel en naast elkaar op een schaal serveren.
-De bladeren afwassen en goed laten uitlekken.
-De eieren in een kom doen en met een pureestamper fijn stampen.
-De overige ingredienten buiten de witlofblaadjes door de eieren mengen.
-Goed roeren tot je een smeuige massa hebt.
-De witlofblaadjes vullen met dit mengsel en naast elkaar op een schaal serveren.