Recept
« Terug naar recepten
Gevulde wraps met gerookte zalm en ansjovis
PT10M
Gevulde wraps met gerookte zalm en ansjovis
Een heerlijk gevulde wraps met gerookte zalm en ansjovis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde wraps met gerookte zalm en ansjovis te bereiden
Zorg voor direct bruikbare gare wraps.Kant en klare zijn verkrijgbaar in de supermarkt.Het meest geschikt zijn wraps met tomaten of spinaziesmaak.Smeer a
wat créme fraïche uit over een kant van de wraps.Beleg ze met blaadjes ijsbergsla,gehalveerde cherrytomaatjes en plakjes komkommer.Leg hierop de plakjes gerookte zalm en de ansjovisfilets.Strooi peterselie en dille over de wraps en breng ze op smaak met peper en zout.Rol de wraps op en zet ze vast met een cocktailprikker.Warm de wraps niet op ,maar serveer ze direct.
wat créme fraïche uit over een kant van de wraps.Beleg ze met blaadjes ijsbergsla,gehalveerde cherrytomaatjes en plakjes komkommer.Leg hierop de plakjes gerookte zalm en de ansjovisfilets.Strooi peterselie en dille over de wraps en breng ze op smaak met peper en zout.Rol de wraps op en zet ze vast met een cocktailprikker.Warm de wraps niet op ,maar serveer ze direct.
a3 zegt: