Recept
« Terug naar recepten
Gezond visstoofpotje
PT30M
Gezond visstoofpotje
Een heerlijk gezond visstoofpotje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
femistyle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gezond visstoofpotje te bereiden
Snijd de vis in reepjes. Schil de aardappelen en snijd in schijfjes. Pel de ui en snijd in ringen. Snijd de tomaten in schijfjes. Pel en hak het knoflookteentje. Verwarm de olie in een kookpot en voeg de knoflook en pili pili toe. Fruit de ui. Bedek met een laag tomaten, een laag aardappelen en een laag vis. Zet alles onder water. Breng op smaak met laurier, peper en zout. Breng alles aan de kook, zet daarna het vuur lager en laat nog 20 minuten sudderen. Doe er de wijn bij en breng verder op smaak met peper en zout. Laat sudderen tot de aardappelen helemaal gaar zijn.
tonnymilani1 zegt:
thnx.
:)