Recept
« Terug naar recepten
Glutenvrije flensjes
PT40M
Glutenvrije flensjes
Een heerlijk glutenvrije flensjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Dorry Hertog
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Boek Vechten met gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Glutenvrije flensjes te bereiden
Meng in een kom de vier soorten meel, het zout en de suiker.
Breek 1 voor 1 de eieren erboven terwijl je klopt met een garde of mixer.
Voeg geleidelijk ook de melk toe. Je kunt de boter smelten, hem door het beslag kloppen en flensjes bakken in een crepepan/pannenkoekenpan/koekenpan met antiaanbaklaag.
Houd het vuur tijdens het bakken aan de hoge kant en bak de flensje niet te lang, anders drogen ze uit. Reken op 1 1/2-2 minuten per flensje.
Breek 1 voor 1 de eieren erboven terwijl je klopt met een garde of mixer.
Voeg geleidelijk ook de melk toe. Je kunt de boter smelten, hem door het beslag kloppen en flensjes bakken in een crepepan/pannenkoekenpan/koekenpan met antiaanbaklaag.
Houd het vuur tijdens het bakken aan de hoge kant en bak de flensje niet te lang, anders drogen ze uit. Reken op 1 1/2-2 minuten per flensje.