Recept
« Terug naar recepten
Gnocchi met gorgonzolasaus
PT20M
Gnocchi met gorgonzolasaus
Een heerlijk gnocchi met gorgonzolasaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gnocchi met gorgonzolasaus te bereiden
-Doe de gorgonzola, melk en boter in een pan en verwarm alles op laag vuur tot de kaas smelt. (ongeveer 4,5 minuutjes).
-Goed blijven roeren en al roerend de walnoten, room en zwarte peper toevoegen.
-Laat alles 5 minuten zachtjes doorkoken.
-Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
-Roer alles goed door elkaar en dien heet op.
-Goed blijven roeren en al roerend de walnoten, room en zwarte peper toevoegen.
-Laat alles 5 minuten zachtjes doorkoken.
-Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.
-Roer alles goed door elkaar en dien heet op.