Recept
« Terug naar recepten
Gorgonzola saus
PT20M
Gorgonzola saus
Deze saus is lekker bij varkenshaas of biefstuk
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gorgonzola saus te bereiden
- De oesterzwammen wassen, schoonmaken en in reepjes snijden .
- De boter in de pan doen en verhitten.
- De paddenstoelen laten aanbraden.
- Zout en peper toevoegen.
- De room en de vleesbouillon in de pan gieten en alles laten sudderen op een matig vuur.
- De gorgonzola in stukjes snijden en met een vork prakken.
- De kaas bij het mengsel doen en op een matig vuur laten sudderen tot de saus smeuig is.
- Steeds goed blijven roeren.
- De saus indien nodig nog eens op smaak brengen met peper en zout.
Mijn kookverhaal (marcel knol)
Deze saus is lekker over de varkenshaas of over de biefstuk