KookJij

Gorgonzola saus

Deze saus is lekker bij varkenshaas of biefstuk
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gorgonzola saus te bereiden

  1. De oesterzwammen wassen, schoonmaken en in reepjes snijden .
  2. De boter in de pan doen en verhitten.
  3. De paddenstoelen laten aanbraden.
  4. Zout en peper toevoegen.
  5. De room en de vleesbouillon in de pan gieten en alles laten sudderen op een matig vuur.
  6. De gorgonzola in stukjes snijden en met een vork prakken.
  7. De kaas  bij het mengsel doen en op een matig vuur laten sudderen tot de saus smeuig is.
  8. Steeds goed blijven roeren.
  9. De saus indien nodig nog eens op smaak brengen met peper en zout.

Mijn kookverhaal (marcel knol)

Deze saus is lekker over de varkenshaas of over de biefstuk

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst