Recept
« Terug naar recepten
Goudse gebakken aardappelen
PT45M
Goudse gebakken aardappelen
Een heerlijk goudse gebakken aardappelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goudse gebakken aardappelen te bereiden
Snijd de aardappelen in plakjes.Schil de uien en snijd ze in ringen en snijd de kaas in blokjes.Bak in de boter de ui-ringen goudbruin.Haal ze uit de pan en bak in dezelfde pan de aardappelplakjes goudbruin.Doe de ui-ringen weer terug in de pan en bestrooi de uien en de aardappelen met peper.Strooi de kaas erover en leg een deksel op de pan .Zet het vuur zacht en laat de kaas smelten.Bestrooi de schotel met de gehakte peterselie.
Lekker met een frisse salade en een gegrilleerd stukje vlees (bijv.kip of rollade.
Lekker met een frisse salade en een gegrilleerd stukje vlees (bijv.kip of rollade.
Ruth Henry zegt: