Recept
« Terug naar recepten
Goujonettes’ met avocado-tartaarsaus
PT30M
Goujonettes’ met avocado-tartaarsaus
Een heerlijk goujonettes’ met avocado-tartaarsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goujonettes’ met avocado-tartaarsaus te bereiden
Pel de avocado en snij hem in stukjes. Pel en snipper de sjalot fijn. Doe de avocado in een mixbeker, voeg het citroensap, peper en zout en de olijfolie toe. Mix alles met behulp van een staafmixer tot een gladde massa.
Meng de kappertjes, sjalot, augurkjes en de peterselie bij de saus.
Pel het hardgekookte ei en hak het grof. Meng het bij de avocadotartaar en kruid bij indien nodig.
Verwarm een friteuse voor op 180°C.
Snij de visfilets in lange repen van ongeveer 10 tot 12 cm lang en 1 tot 1,5 cm dik.
Klop de eieren los met een scheutje Solo Vloeibaar en wat peper en zout. Wentel de visrepen in de losgeklopte eieren en vervolgens in het
broodkruim.
Fruit de visreepjes goudbruin in de friteuse en laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
Serveer meteen met de avocado-tartaarsaus.
Meng de kappertjes, sjalot, augurkjes en de peterselie bij de saus.
Pel het hardgekookte ei en hak het grof. Meng het bij de avocadotartaar en kruid bij indien nodig.
Verwarm een friteuse voor op 180°C.
Snij de visfilets in lange repen van ongeveer 10 tot 12 cm lang en 1 tot 1,5 cm dik.
Klop de eieren los met een scheutje Solo Vloeibaar en wat peper en zout. Wentel de visrepen in de losgeklopte eieren en vervolgens in het
broodkruim.
Fruit de visreepjes goudbruin in de friteuse en laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
Serveer meteen met de avocado-tartaarsaus.