Recept
« Terug naar recepten
Goulash met krieltjes en kruidenroom
PT180M
Goulash met krieltjes en kruidenroom
Een heerlijk goulash met krieltjes en kruidenroom recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Klaas Kaas
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Hongarije
Keuken:
Balkan
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goulash met krieltjes en kruidenroom te bereiden
Verhit 1 el olijfolie en bak hierin de salamireepjes. Schep het vlees uit de pan. Voeg de rest van de olie bij het bakvet en bak hierin het varkensvlees rondom lichtbruin. Laat de ui, sperciebonen en paprika's even meebakken.
Meng het paprikapoeder erdoor en voeg de tomatenblokjes met sap en de bouillon toe. Stoof zachtjes 20 minuten.
Voeg de laatste 5 minuten de krieltjes en de salami toe. Maak op smaak met zout en peper.
Meng de peterselie of bieslook door de crème fraîche.
Meng het paprikapoeder erdoor en voeg de tomatenblokjes met sap en de bouillon toe. Stoof zachtjes 20 minuten.
Voeg de laatste 5 minuten de krieltjes en de salami toe. Maak op smaak met zout en peper.
Meng de peterselie of bieslook door de crème fraîche.
jan en truus zegt: