Recept
« Terug naar recepten
Goulash van Zeepaling
PT60M
Goulash van Zeepaling
Een heerlijk goulash van zeepaling recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vis recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goulash van Zeepaling te bereiden
Bak het spek langzaam uit, voeg de boter toe en smoor daarin de ui en de knoflook
Voeg de paprika toe, samen met de tomaten puree, de visbouillon en de kruiden
Doe de vis en de aardappelen in de pan, voeg de gesneden champignons toe en meng alles goed dooreen
Laat ca 20 min stoven
Bind het geheel indien nodig en voeg naar smaak peper en zout toe .
Opdienen met rijst of aardappelpuree
Voeg de paprika toe, samen met de tomaten puree, de visbouillon en de kruiden
Doe de vis en de aardappelen in de pan, voeg de gesneden champignons toe en meng alles goed dooreen
Laat ca 20 min stoven
Bind het geheel indien nodig en voeg naar smaak peper en zout toe .
Opdienen met rijst of aardappelpuree