KookJij

Goulash

Een heerlijk goulash recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 240 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Goulash te bereiden

Bak de spekjes en schep ze als ze klaar zijn uit het vet.
Bak hierin de blokjes vlees met veel paprika poeder.
Uien en paprika's grof snijden, en bij het vlees doen als deze mooi bruin is. Nu de spekjes, laurierblaadjes en tomatenpuree erbij.
Afblussen met water.
Ongeveer drie uur laten stoven.
Maak de goulash af met zure room en zout. Eventueel binden met maïzena.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst