Recept
« Terug naar recepten
Goulash
PT240M
Goulash
Een heerlijk goulash recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ilona Knol
Bereidingstijd:
240 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goulash te bereiden
Bak de spekjes en schep ze als ze klaar zijn uit het vet.
Bak hierin de blokjes vlees met veel paprika poeder.
Uien en paprika's grof snijden, en bij het vlees doen als deze mooi bruin is. Nu de spekjes, laurierblaadjes en tomatenpuree erbij.
Afblussen met water.
Ongeveer drie uur laten stoven.
Maak de goulash af met zure room en zout. Eventueel binden met maïzena.
Bak hierin de blokjes vlees met veel paprika poeder.
Uien en paprika's grof snijden, en bij het vlees doen als deze mooi bruin is. Nu de spekjes, laurierblaadjes en tomatenpuree erbij.
Afblussen met water.
Ongeveer drie uur laten stoven.
Maak de goulash af met zure room en zout. Eventueel binden met maïzena.