Recept
« Terug naar recepten
Goulashsoep
PT120M
Goulashsoep
Een heerlijk goulashsoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
angela eijkenboom
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goulashsoep te bereiden
De poulet zacht bruin braden. Het vlees uit de pan halen en in het braadvet de uien de uitgeperste knoflook en de paprika's zachtjes smoren.
De tomatenpuree en gepelde tomaten erbij met de parikapoeder. Het vlees weer terug in de pan en er warm water bij doen.alles moet goed onderwater staan omdat het een tijdje moet op staan.
Het geheel zachtjes laten trekken tot het vlees gaar is. Dan de champignons toevoegen. Naar smaak kruiden erbij en zonodig binden.
Deze volle soep wordt geserveerd met stokbrood en boter.
De tomatenpuree en gepelde tomaten erbij met de parikapoeder. Het vlees weer terug in de pan en er warm water bij doen.alles moet goed onderwater staan omdat het een tijdje moet op staan.
Het geheel zachtjes laten trekken tot het vlees gaar is. Dan de champignons toevoegen. Naar smaak kruiden erbij en zonodig binden.
Deze volle soep wordt geserveerd met stokbrood en boter.
Mijn kookverhaal (angela eijkenboom)
Ik heb dit recept al een aantal jaren in mijn bezit. Ik heb dit ooit gegeten bij kasteel Terborg in Schinnen. Zij hebben dit recept ook ooit geplaatst in de Limburger.