Recept
« Terug naar recepten
Goulashsoep
PT65M
Goulashsoep
Een heerlijk goulashsoep recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Goulashsoep te bereiden
1. Braad het stoofvlees kort rondom aan op een hevig vuur. Doe er de ui, knoflook en het paprikapoeder bij. Schep goed om en roerbak 1 minuut. Schenk er een kop bouillon bij. Laat 40 minuten stoven onder deksel.
2. Voeg de rest van de bouillon, de aardappels, het kruidentuiltje en de komijnzaadjes toe. Laat 10 minuten zacht koken met deksel.
3. Neem het kruidentuiltje weg. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Werk af met verse tomaatblokjes en gehakte bladpeterselie. Serveer goed heet.
2. Voeg de rest van de bouillon, de aardappels, het kruidentuiltje en de komijnzaadjes toe. Laat 10 minuten zacht koken met deksel.
3. Neem het kruidentuiltje weg. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Werk af met verse tomaatblokjes en gehakte bladpeterselie. Serveer goed heet.