Recept
« Terug naar recepten
Gravad lax-mousses met mosterd-dillesaus
PT20M
Gravad lax-mousses met mosterd-dillesaus
Een heerlijk gravad lax-mousses met mosterd-dillesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tip culinair
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gravad lax-mousses met mosterd-dillesaus te bereiden
Gravad lax pureren.
Gelatine in ruim koud water ongeveer 5 min. weken.
Gelatine met aanhangend water onder verwarmen oplossen.
(let op! niet laten koken) en door vispuree roeren.
Crème fraiche, zout en peper erdoor roeren en mengsel in vormpjes scheppen.
Mousses in koelkast ongeveer 2 uur laten opstijven.
Mousses storten, garneren met toefje dille en serveren met
mosterd-dillesaus (zie recept Bert Allers)
Gelatine in ruim koud water ongeveer 5 min. weken.
Gelatine met aanhangend water onder verwarmen oplossen.
(let op! niet laten koken) en door vispuree roeren.
Crème fraiche, zout en peper erdoor roeren en mengsel in vormpjes scheppen.
Mousses in koelkast ongeveer 2 uur laten opstijven.
Mousses storten, garneren met toefje dille en serveren met
mosterd-dillesaus (zie recept Bert Allers)