Recept
« Terug naar recepten
Griekse garnalensalade in mini-paprika's
PT20M
Griekse garnalensalade in mini-paprika's
Een heerlijk griekse garnalensalade in mini-paprika's recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
tijd voor vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Griekse garnalensalade in mini-paprika's te bereiden
Halveer de paprikas en verwijder de zaadlijsten.
Kook de halve Paprikas 3 minuten in ruim kokend water met een snufje zout.
Leg ze in een schaal met koud water.
Bereidingswijze
Hak de gemarineerde fetakaas met olijven in kleine stukjes en meng ze met de garnalen.
Dep de paprikas droog met keukenpapier en zet ze op 4 borden, van elke kleur een op elk bord.
Schep in elke halve paprika een lepeltje knoflooksaus. Leg er een plukje veldsla op en verdeel de garnalensalade erover.
Serveertips
Lekker met warm stokbrood.
Kook de halve Paprikas 3 minuten in ruim kokend water met een snufje zout.
Leg ze in een schaal met koud water.
Bereidingswijze
Hak de gemarineerde fetakaas met olijven in kleine stukjes en meng ze met de garnalen.
Dep de paprikas droog met keukenpapier en zet ze op 4 borden, van elke kleur een op elk bord.
Schep in elke halve paprika een lepeltje knoflooksaus. Leg er een plukje veldsla op en verdeel de garnalensalade erover.
Serveertips
Lekker met warm stokbrood.