Recept
« Terug naar recepten
Groene kruidenrisotto met gebakken geitenkaas
PT45M
Groene kruidenrisotto met gebakken geitenkaas
Een heerlijk groene kruidenrisotto met gebakken geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Lambert
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groene kruidenrisotto met gebakken geitenkaas te bereiden
Fruit de rijst in de helft van de boter.Doe er wat wijn en citroensap bij en laat dit zachtjes koken.Hak de rozemarijn,tijm fijn en doe dit bij de rijst.Rasp de gewassen citroen voor de helft.Voeg al roerend wat water en wijn aan de zacht kokende rijst toe.Doe de citroenrasp en de boter erbij.Proef of er nog zout naar smaak bij moet.Hak de perterselie en oregano fijn en meng dit met de broodkruim met wat peper en zout.Snijd de geitenkaasjes doormiden en druk de helften stevig in de broodkruim.Bak de kaasjes snel in een warme koekenpan met olijfolie bruin en zacht.Serveer dit samen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Lambert zegt:
yves De Vleminck zegt:
Het zal wel lekker zijn ook,maar wij doen hetzelfde met olijfolie.
Maar in boter zal dat ook wel lekker
zijn.
Groeten