Recept
« Terug naar recepten
Groenten en papilote
PT30M
Groenten en papilote
Een heerlijk groenten en papilote recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten en papilote te bereiden
Snijd de tomaatjes door de helft,was alle andere groenten en snijd ze in gelijke stukjes.Bak alles behalve de tomaatjes in een koekenpan in hete olie,doe er zout bij en bestrooi met de fijngehakte kruiden.Leg een vel natgemaakt en uitgewrongen bakpapier op een ovenplaat en doe de groenten erop.Voeg de tomaatjes toe met zout,peper en een scheutje olie en bedek het geheel met een tweede vel(ook vochtig gemaakt)ovenpapier.Rol de randen op als een zakje,zonder het te strak te maken.Giet er een scheutje olie op en plaats het ongeveer 15 minuten in de oven op 200 graden.Daarna meteen serveren.
pindanootje zegt:
Ik ga dat eens proberen.Ik serveer er dan wel gebakken kipfillet bij.
Gr. Cindy uit belgie :p