Recept
« Terug naar recepten
Groenten en rode aardappelpartjes uit de oven
PT50M
Groenten en rode aardappelpartjes uit de oven
Een heerlijk groenten en rode aardappelpartjes uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
schoonzus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten en rode aardappelpartjes uit de oven te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd alle groenten in grove stukken. Verdeel ze over de bakplaat. Verdeel de cherrytomaatjes en de hele knoflooktenen erdoor. Bestrooi met olijfolie, tijm en peper en grof zeezout.
Boen de aardappelen schoon en snijd ze in vieren. Leg ze op de bakplaat. Bestrooi met zeezout, olijfolie en de rozemarijn.
Plaats beiden bakplaten in de oven en laat alles in 40 minuten gaar worden.
Lekker met eendenborstfilet of citroenkip.
Snijd alle groenten in grove stukken. Verdeel ze over de bakplaat. Verdeel de cherrytomaatjes en de hele knoflooktenen erdoor. Bestrooi met olijfolie, tijm en peper en grof zeezout.
Boen de aardappelen schoon en snijd ze in vieren. Leg ze op de bakplaat. Bestrooi met zeezout, olijfolie en de rozemarijn.
Plaats beiden bakplaten in de oven en laat alles in 40 minuten gaar worden.
Lekker met eendenborstfilet of citroenkip.