Recept
« Terug naar recepten
Groenten met oude graanjenever
PT20M
Groenten met oude graanjenever
Een heerlijk groenten met oude graanjenever recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten met oude graanjenever te bereiden
Wortelen grof snijden en beetgaar aanstoven met een beetje jenever en kruiden.
Boontjes in twee snijden beetgaar aanstoven met een beetje jenever en kruiden.
Rode ajuin in twee snijden en in ringen snijden even aanstoven en de wortelen, boontjes toevoegen.
Serveer dit groentengerecht zeer warm afgegarneerd met verse basilicum.
Boontjes in twee snijden beetgaar aanstoven met een beetje jenever en kruiden.
Rode ajuin in twee snijden en in ringen snijden even aanstoven en de wortelen, boontjes toevoegen.
Serveer dit groentengerecht zeer warm afgegarneerd met verse basilicum.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.