Recept
« Terug naar recepten
Groenten: wat je allemaal niet kan met overschotjes van groenten
PT20M
Groenten: wat je allemaal niet kan met overschotjes van groenten
Wortelen, ajuin en spitskool met viskruiden, proberen waard.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten: wat je allemaal niet kan met overschotjes van groenten te bereiden
- Wortelen in fijne reepjes snijden. Spitskool in fijne sliertjes snijden. ajuin in ringen snijden.
- Stoof eerst de wortelen aan in een beetje boter samen met de ajuin, als laatste de spitskool toevoegen en deze zeer goed kruiden.
- Serveer deze groenten met vis naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto m te vergroten.