Recept
« Terug naar recepten
Groentencremesoep met gerookte zalm en garnaal
PT30M
Groentencremesoep met gerookte zalm en garnaal
Een heerlijk groentencremesoep met gerookte zalm en garnaal recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentencremesoep met gerookte zalm en garnaal te bereiden
Bouillonblokjes met 1 liter water en de soepgroenten aan de kook brengen. 20-30 minuten laten doorkoken. Vuur uitzetten en met staafmixer alle groenten fijn pureren. De kookroom toevoegen en de soep iets af laten koelen. In het midden van een soepbord een torentje leggen met in dunne reepjes gesneden zalm en daarop een eetlepel garnaaltjes.