Recept
« Terug naar recepten
Groentenpalet
PT30M
Groentenpalet
Een heerlijk groentenpalet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentenpalet te bereiden
Was de courgette en droog ze, snij in plakken overlangs en maak er vervolgens reepjes van ca 6 cm lang en 0,5 cm breed.
Blancheer de groenten in kokend water en laat ze daarna schrikken in water met ijsblokjes om de kleur te behouden.
Maak de groenten droog en stoof ze vervolgens voor het uitserveren in de boter, samen met een klein mespuntje backin (voor de kleur).
Blancheer de groenten in kokend water en laat ze daarna schrikken in water met ijsblokjes om de kleur te behouden.
Maak de groenten droog en stoof ze vervolgens voor het uitserveren in de boter, samen met een klein mespuntje backin (voor de kleur).
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
annemie1 zegt:
Groetjes Annemie.
bertal zegt:
Waarom , het is alleen om de kleur van de groenten fijn op kleur te krijgen.
Groetjes Bert:);)
Succes met het koken.