Recept
« Terug naar recepten
Groentenwok met balsamico
PT25M
Groentenwok met balsamico
Een heerlijk groentenwok met balsamico recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
158 kCal energie
6 Gram eiwit
10 Gram vet
129 Gram koolhydraten
6 Gram eiwit
10 Gram vet
129 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
kelly
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groentenwok met balsamico te bereiden
Snij de gewassen venkel en paddenstoelen in fijne plakjes en knip de gekuiste prinsessenboontjes en bosuitjes (ook het groene deel) in beetklare stukken.
Verwarm in een pan de Becel vloeibaar en laat de groenten hierin sudderen, voeg eventueel wat water toe om aanbakken te vermijden.
Voeg de fijngesnipperde salie en een takje droge tijm toe en breng op smaak met peper en zout.
Neem de pan van de hittebron en voeg de Becel pro activ toe. Werk af op het bord met een scheutje balsamicoazijn, hoeveelheid volgens smaak.
Verwarm in een pan de Becel vloeibaar en laat de groenten hierin sudderen, voeg eventueel wat water toe om aanbakken te vermijden.
Voeg de fijngesnipperde salie en een takje droge tijm toe en breng op smaak met peper en zout.
Neem de pan van de hittebron en voeg de Becel pro activ toe. Werk af op het bord met een scheutje balsamicoazijn, hoeveelheid volgens smaak.