KookJij

Groot rond bruin brood gevuld met asperge-ham-eisa

Een heerlijk groot rond bruin brood gevuld met asperge-ham-eisa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groot rond bruin brood gevuld met asperge-ham-eisa te bereiden

Laat de asperges uit blik uitlekken. Snijd de asperges in stukjes en de ham in kleine blokjes. Snijd de gepelde eieren in stukjes. Trek de draden van de stengels bleekselderij en snijd de stengels in smalle reepjes. Roer de mayonaise en zure room door elkaar. Voeg naar smaak zout en peper toe. Schep asperges, ham, ei, bleekselderij en romige mayonaise door elkaar. Snijd een dun kapje van het brood en hol het brood tot ongeveer 2 cm van de korst uit. Bedek bodem en zijkanten van het brood met slabladen. Laat de slabladen iets boven de rand van het brood uitkomen. Leg het brood op een schaal. Vul het brood met de asperge-ham-ei salade. Steek toefjes peterselie in de salade. Dien meteen op. Aan tafel wordt de salade uit het brood geschept. Vervolgens wordt het brood in stukken gesneden en verdeeld.




Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst