Recept
« Terug naar recepten
Groot rond bruin brood gevuld met asperge-ham-eisa
PT30M
Groot rond bruin brood gevuld met asperge-ham-eisa
Een heerlijk groot rond bruin brood gevuld met asperge-ham-eisa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groot rond bruin brood gevuld met asperge-ham-eisa te bereiden
Laat de asperges uit blik uitlekken. Snijd de asperges in stukjes en de ham in kleine blokjes. Snijd de gepelde eieren in stukjes. Trek de draden van de stengels bleekselderij en snijd de stengels in smalle reepjes. Roer de mayonaise en zure room door elkaar. Voeg naar smaak zout en peper toe. Schep asperges, ham, ei, bleekselderij en romige mayonaise door elkaar. Snijd een dun kapje van het brood en hol het brood tot ongeveer 2 cm van de korst uit. Bedek bodem en zijkanten van het brood met slabladen. Laat de slabladen iets boven de rand van het brood uitkomen. Leg het brood op een schaal. Vul het brood met de asperge-ham-ei salade. Steek toefjes peterselie in de salade. Dien meteen op. Aan tafel wordt de salade uit het brood geschept. Vervolgens wordt het brood in stukken gesneden en verdeeld.