Recept
« Terug naar recepten
Grotchampignonbeignets in bierbeslag
PT15M
Grotchampignonbeignets in bierbeslag
Een heerlijk grotchampignonbeignets in bierbeslag recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Grotchampignonbeignets in bierbeslag te bereiden
Frituurolie verhitten tot 180 graden. In een kom bloem met bier en ei tot een glad beslag roeren. Zout en peper naar smaak toevoegen. Champignons in beslag dopen en in twee porties 3 min frituren tot ze goudbruin zijn. Op keukenpapier laten uitlekken. Op een schaal leggen en meteen serveren met remouladesaus.