KookJij

Grotchampignonbeignets in bierbeslag

Een heerlijk grotchampignonbeignets in bierbeslag recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Grotchampignonbeignets in bierbeslag te bereiden

Frituurolie verhitten tot 180 graden. In een kom bloem met bier en ei tot een glad beslag roeren. Zout en peper naar smaak toevoegen. Champignons in beslag dopen en in twee porties 3 min frituren tot ze goudbruin zijn. Op keukenpapier laten uitlekken. Op een schaal leggen en meteen serveren met remouladesaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst