Recept
« Terug naar recepten
Haas met Kerst Corsendonk voor Ruud
PT120M
Haas met Kerst Corsendonk voor Ruud
Een heerlijk haas met kerst corsendonk voor ruud recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Haas met Kerst Corsendonk voor Ruud te bereiden
Marineer de bouten met boven vernoemde ingredienten gedurende 12uur of meer.
Dep de bouten droog en bak deze even aan in boter.
Neem de marinade en giet deze in een grote stoofpot voeg de bouten toe.
Oven voorverwarmen op 200 gr en laat de bouten rustig sudderen.
Als de bouten gaar zijn uit de schaal halen en de saus mixen en zeven.
Warm de saus goed op en indien nodig binden.
Serveer de bouten zeer warm met de saus.
Hier werd een groentenwitloof gerechtje bij geserveerd en verse aardappelpuree.
Dep de bouten droog en bak deze even aan in boter.
Neem de marinade en giet deze in een grote stoofpot voeg de bouten toe.
Oven voorverwarmen op 200 gr en laat de bouten rustig sudderen.
Als de bouten gaar zijn uit de schaal halen en de saus mixen en zeven.
Warm de saus goed op en indien nodig binden.
Serveer de bouten zeer warm met de saus.
Hier werd een groentenwitloof gerechtje bij geserveerd en verse aardappelpuree.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: