Recept
« Terug naar recepten
Haascarbonadeconfit
PT30M
Haascarbonadeconfit
Een heerlijk haascarbonadeconfit recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Haascarbonadeconfit te bereiden
Bind de haascarbonades met keukengaren vast zodat ze in vorm blijven tijdens de bereiding en bestrooi ze met fijngestampt korianderzaad.Laat het vlees onafgedekt marineren op een koele plaats.Smelt de reuzel in een ruime pan(niet bakken)en breng op smaak met knoflook en rozemarijn.doe de haascarbonades in de pan,let erop dat ze niet op elkaar liggen en dat ze helemaal door het vet zijn bedekt en smoor het vlees langzaam gaar in 15 minuten.Snijd de pompoen in blokjes en bak ze in 1 klontje boter,met 2 eetlepels suiker,zout,peperringetjes,een scheut azijn en zoveel bouillon dat alles onder staat.Prak de stukjes pompoen met een vork fijn als het geheel is ingekookt en wat stroperig is geworden en pureer de rest van de saus samen met een bosje verse koriander.Strooi er zout en peper bij en voeg de geprakte pompoenstukjes toe.Breng de haascarbonades op smaak met zout en peper uit de molen en dien ze samen op met de pompoensaus.