Recept
« Terug naar recepten
Hachee met aardappeltjes
PT150M
Hachee met aardappeltjes
Een heerlijk hachee met aardappeltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jumbo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hachee met aardappeltjes te bereiden
Snijd het rund- en varkensvlees in blokjes en bak deze rondom bruin in de boter. Haal het vlees uit de pan en fruit de ui in het achtergebleven vet. Doe het vlees terug in de pan en schenk het bier langs de zijkant van de pan bij het vlees. Voeg ook het laurierblad toe. Snijd het witbrood in blokjes en roer dit door de mosterd en de appelstroop. Schep de blokjes vervolgens door het vlees. Doe de deksel op de pan en laat alles in ongeveer twee uur gaar stoven (niet meegerekend in de bereidingstijd). Voeg naar smaak zout en peper toe. lekker met gekookte aardappelen en appelcompote!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lotte1 zegt:
gerda zegt:
Vervang het witbrood mosterd en appelstroop,door 2 sneetjes gewone ontbijtkoek.Ook heel lekker