Recept
« Terug naar recepten
Hachee op z'n Limburgs
PT210M
Hachee op z'n Limburgs
Een heerlijk hachee op z'n limburgs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
210 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hachee op z'n Limburgs te bereiden
Evt.het vlees in dobbelstenen snijden.De korstjes van het brood afsnijden en aan beide kanten met mosterd besmeren.De uien pellen en in dunne ringen snijden.In een braadpan de boter bruin laten worden.Het vlees hierin rondom bruin bakken en uit de pan scheppen.De uiringen 1 min.in de bakboter fruiten.De bloem over de uien strooien.Het geheel omscheppen en even doorfruiten tot ook de bloem lichtbruin is.Het bier erbij schenken en aan de kook brengen en het vlees terug doen in de pan.De sneetjes brood en de kruiden toevoegen en het gerecht met de deksel erop 2 1/2-3 uur op een laag pitje gaar laten stoven.De hachee op smaak brengen met peper en zout.Serveer met gekookte aardappelen en rode kool.
frans v.marrelo zegt: