Recept
« Terug naar recepten
Hamrolletjes met geitenkaas
PT15M
Hamrolletjes met geitenkaas
Een heerlijk hamrolletjes met geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Hamrolletjes met geitenkaas te bereiden
1. Snij de geitenkaas in zes plakjes en rol elk stukje in een plak ham. Rooster de amandelen en hak ze grof. Haal de rozemarijnblaadjes van de stelen. Bestrooi elk rolletje met amandelen en rozemarijn.
2. Verwarm 4 eetlepels olijfolie in een pannetje. Halveer de teentje knoflook en laat ze van het vuur af een uurtje marineren in de olijfolie. Giet door een zeef en besprenkel de hapjes met deze knoflookolie. Kruid met peper en serveer met geroosterd brood.
2. Verwarm 4 eetlepels olijfolie in een pannetje. Halveer de teentje knoflook en laat ze van het vuur af een uurtje marineren in de olijfolie. Giet door een zeef en besprenkel de hapjes met deze knoflookolie. Kruid met peper en serveer met geroosterd brood.
mabi zegt: