KookJij

Hamrolletjes

Een heerlijk hamrolletjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: cucina italia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hamrolletjes te bereiden

Kook de sperziebonen 10 minuten.bak de stukjes bleekselderij en paprika in een koekenpan met anti-aanbaklaag met een beetje olie,knoflook en de verse schoongemaakte en gesneden spaanse peper:voeg dan de gebroken sperziebonen toe met zout en peper.Haal de pan van het vuur en laat de groenten afkoelen.Verdeel ze over de plakjes ham en rol ze op.Snijd de gevulde rolletjes bij zodat ze alle 12 gelijk zijn.hol een halve tomaat uit en vul hem met de kleingemaakte afgesneden restjes die op smaak zijn gebracht met de tonijnsaus.Breng de sla op smaak met de olijfolie,zout en peper en verdeel dit over een platte schaal.leg op het bedje van sla de gevulde tomaat en daaromheen de hamrolletjes met daaroverheen een beetje tonijnsaus en kappertjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

annet

annet zegt:
Hallo yvonne,
dat ga ik zeker proberen,
bedankt voor de tip.
Yvonne

Yvonne zegt:
Het is ook lekker als je de monchou even vermengd met creme fraiche.
Zo doe ik het altijd.
Daar wordt het iets smeuiiger van.
Groetjes Yvonne.
tilly

tilly zegt:
Sorry, maar volgens mij is ham niet vegetarisch, want een vleesprodukt!
vanderlindenj

vanderlindenj zegt:
ik ga dit maken woensdag op de verjaardag van mijn mama;)