Recept
« Terug naar recepten
Hamrolletjes
PT20M
Hamrolletjes
Een heerlijk hamrolletjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hamrolletjes te bereiden
Kook de sperziebonen 10 minuten.bak de stukjes bleekselderij en paprika in een koekenpan met anti-aanbaklaag met een beetje olie,knoflook en de verse schoongemaakte en gesneden spaanse peper:voeg dan de gebroken sperziebonen toe met zout en peper.Haal de pan van het vuur en laat de groenten afkoelen.Verdeel ze over de plakjes ham en rol ze op.Snijd de gevulde rolletjes bij zodat ze alle 12 gelijk zijn.hol een halve tomaat uit en vul hem met de kleingemaakte afgesneden restjes die op smaak zijn gebracht met de tonijnsaus.Breng de sla op smaak met de olijfolie,zout en peper en verdeel dit over een platte schaal.leg op het bedje van sla de gevulde tomaat en daaromheen de hamrolletjes met daaroverheen een beetje tonijnsaus en kappertjes.
annet zegt:
dat ga ik zeker proberen,
bedankt voor de tip.