Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)
Recept
« Terug naar recepten
Hapje: aspergeroomsoepje met geitenkaas
PT15M
Hapje: aspergeroomsoepje met geitenkaas
Een heerlijk hapje: aspergeroomsoepje met geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: aspergeroomsoepje met geitenkaas te bereiden
Groenten even aanstoven in boter, voeg de bouillon toe en laat even op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep voeg de mosterd, room toe en kruid af.
Voor het opdienen de geitenkaas met peterselie en crissini erop afgarneren.
Mix de soep voeg de mosterd, room toe en kruid af.
Voor het opdienen de geitenkaas met peterselie en crissini erop afgarneren.