Recept
« Terug naar recepten
Hapje: geroosterd notenbrood vergezeld van paté met appelstrudel en gluhwein
PT5M
Hapje: geroosterd notenbrood vergezeld van paté met appelstrudel en gluhwein
Een super snel hapje.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: geroosterd notenbrood vergezeld van paté met appelstrudel en gluhwein te bereiden
- Neem een rond uitsteekvormpje maak 10 rondjes uit het brood en rooster deze licht onder de grill. Met een koffielepel 5 canellen draaien. Vervolgens een croque maken van deze ingredienten werk af met peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.