Recept
« Terug naar recepten
Sausje zowel voor bij pasta als puree
PT20M
Sausje zowel voor bij pasta als puree
Een heerlijk sausje zowel voor bij pasta als puree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje zowel voor bij pasta als puree te bereiden
Snij de kippenfilet in blokjes.
Maak van de melk, bloem en boter een blanke roux kruid deze zeer goed.
Voeg kaas en peterselie toe evenzeer de in blokjes gesneden sneetjes kippenfilet.
Serveer deze saus zeer warm.
Maak van de melk, bloem en boter een blanke roux kruid deze zeer goed.
Voeg kaas en peterselie toe evenzeer de in blokjes gesneden sneetjes kippenfilet.
Serveer deze saus zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.