Klik op foto om te vergroten.
Eerste proefhapje voor de kerst.
Recept
« Terug naar recepten
Hapje: soepje met wilde zalm
PT15M
Hapje: soepje met wilde zalm
Een heerlijk hapje: soepje met wilde zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: soepje met wilde zalm te bereiden
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Spruiten in zeer fijne ringen snijden.
Lenteui zeer fijn snijden in ringen.
Aardappel in zeer kleine blokjes snijden.
Wortel in zeer fijne ringen snijden.
Verse dille fijn snijden.
Stoof de fijn gesneden groenten en tomaatjes aan in een beetje boter, kruiden en laat op een zacht vuur even sudderen.
Voeg de bouillon toe en warm goed op.
Wentel de zalm rond de grissini's steek een takje dille ertussen.
De soep zeer warm verdelen in de glaasjes de grissini's erbovenop en strooi er de kaas over.
Spruiten in zeer fijne ringen snijden.
Lenteui zeer fijn snijden in ringen.
Aardappel in zeer kleine blokjes snijden.
Wortel in zeer fijne ringen snijden.
Verse dille fijn snijden.
Stoof de fijn gesneden groenten en tomaatjes aan in een beetje boter, kruiden en laat op een zacht vuur even sudderen.
Voeg de bouillon toe en warm goed op.
Wentel de zalm rond de grissini's steek een takje dille ertussen.
De soep zeer warm verdelen in de glaasjes de grissini's erbovenop en strooi er de kaas over.