Klik op foto om te vergroten.
Proefhapje voor de kerst.
Recept
« Terug naar recepten
Hapje: wilde zalm met mozzarella goed gekruid
PT5M
Hapje: wilde zalm met mozzarella goed gekruid
Een heerlijk hapje: wilde zalm met mozzarella goed gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: wilde zalm met mozzarella goed gekruid te bereiden
Kruiden mengen.
Tomaatjes in twee snijden.
Zalm fijn snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Enkele blaadjes dille fijn snijden.
Rol de mozzarella in de kruiden en fijn gesneden dille.
Neem twee prikkers en steek een half tomaatje erop een bolletje mozzarella tomaat en weer mozzarella.
De zalm op het bordje verdelen, prik de prikker in de zalm werk af met de fijn gesneden sjalotjes en dille en kruid nogmaals af.
Serveer zeer fris.
Tomaatjes in twee snijden.
Zalm fijn snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Enkele blaadjes dille fijn snijden.
Rol de mozzarella in de kruiden en fijn gesneden dille.
Neem twee prikkers en steek een half tomaatje erop een bolletje mozzarella tomaat en weer mozzarella.
De zalm op het bordje verdelen, prik de prikker in de zalm werk af met de fijn gesneden sjalotjes en dille en kruid nogmaals af.
Serveer zeer fris.
derbyke zegt: