KookJij

Hapje: wilde zalm met mozzarella goed gekruid

Een heerlijk hapje: wilde zalm met mozzarella goed gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: wilde zalm met mozzarella goed gekruid te bereiden

Kruiden mengen.
Tomaatjes in twee snijden.
Zalm fijn snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Enkele blaadjes dille fijn snijden.
Rol de mozzarella in de kruiden en fijn gesneden dille.
Neem twee prikkers en steek een half tomaatje erop een bolletje mozzarella tomaat en weer mozzarella.
De zalm op het bordje verdelen, prik de prikker in de zalm werk af met de fijn gesneden sjalotjes en dille en kruid nogmaals af.
Serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Proefhapje voor de kerst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Graag gedaan Rientje. Groetjes van ons 3tjes:);):p
rientje

rientje zegt:
Hee Hilde, bedankt lekker hoor. Groetjes Wij;);)