Recept
« Terug naar recepten
Hapje: tortellini op een bedje van zalm met een romig sausje
PT10M
Hapje: tortellini op een bedje van zalm met een romig sausje
Een heerlijk hapje: tortellini op een bedje van zalm met een romig sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: tortellini op een bedje van zalm met een romig sausje te bereiden
Sjalotje en paprika zeer fijn gesneden even aanstoven in boter, kruiden en room toevoegen.
Als laatste de bieslook en gorgonzola eronder mengen.
Schaaltje dresseren met de zalm even onder de grill, beleg met de warme tortellini en verdeel de saus erover.
Garneer af met sprietjes bieslook en fijne ringen paprika.
Als laatste de bieslook en gorgonzola eronder mengen.
Schaaltje dresseren met de zalm even onder de grill, beleg met de warme tortellini en verdeel de saus erover.
Garneer af met sprietjes bieslook en fijne ringen paprika.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.