Recept
« Terug naar recepten
Hapje: vissoepje
PT20M
Hapje: vissoepje
Een heerlijk hapje: vissoepje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: vissoepje te bereiden
De groenten allemaal zeer fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
De groenten aanstoven in de olie, de bouillon toevoegen.
Laat op een zacht vuur sudderen.
De laatste minuten de mosselen en garnalen toevoegen.
Serveer zeer warm.
Look zeer fijn snijden.
De groenten aanstoven in de olie, de bouillon toevoegen.
Laat op een zacht vuur sudderen.
De laatste minuten de mosselen en garnalen toevoegen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.