Sla (Lactuca) is een geslacht van bladgroenten die tegenwoordig rauw gegeten worden. In de Romeinse tijd werd sla overigens nog steeds gekookt omdat hij nog niet mals genoeg was. Er zijn veel verschil... Lees meer
Verse peterselie moet stevige, groene stengels hebben en frisse groene blaadjes.
Was eerst de peterselie grondig en hakt hem dan fijn.
In warme recepten mag je e peterselie pas op het einde van ... Lees meer
Hallo Hilde en Derbyke,
Weer zo'n verrukkelijk puzzelwoord voor ons noorderlingen: pagaders . . . . Heb even google erop losgelaten: het blijken kleine kinderen te zijn, maar uit het woord valt het niet te herleiden. Maar aangezien op jullie pagina's meer recepten "voor de kleintjes" staan, zal het wel kloppen . . . . . en ook gezien de ingredienten . . . .
Groetjes met een glimlach, van
Caroline
Nieuwsbrief aanmelden
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor onze privacy- en cookiebeleid.
Door op akkoord te klikken of door gebruik te maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
enilorac zegt:
Weer zo'n verrukkelijk puzzelwoord voor ons noorderlingen: pagaders . . . . Heb even google erop losgelaten: het blijken kleine kinderen te zijn, maar uit het woord valt het niet te herleiden. Maar aangezien op jullie pagina's meer recepten "voor de kleintjes" staan, zal het wel kloppen . . . . . en ook gezien de ingredienten . . . .
Groetjes met een glimlach, van
Caroline