Recept
« Terug naar recepten
Hapje: zoete aardappelsoep
PT20M
Hapje: zoete aardappelsoep
Een heerlijk hapje: zoete aardappelsoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: zoete aardappelsoep te bereiden
Snij de aardappel in blokjes, look en ajuin fijn snijden. Stoof deze aan in boter en kruid goed af. Voeg de bouillon toe en laat even koken. Mix de soep en laat opnieuw opkoken.
Verdeel de soep in glaasjes en werk af met rozemarijn.
Verdeel de soep in glaasjes en werk af met rozemarijn.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.