Recept
« Terug naar recepten
Harde wafels
PT60M
Harde wafels
Een heerlijk harde wafels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
natascha beulen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Harde wafels te bereiden
Boter zacht maken in een pannetje, kan ook in de magnetron.
Klop de boter met de suiker daarna de eieren 1 voor 1
erin kloppen, dan het water of de melk erdoor en als laatste het bakmeel, daarna half uur laten staan en dan het wafelijzer op temperatuur laten komen en dan het beslag erin.
Klop de boter met de suiker daarna de eieren 1 voor 1
erin kloppen, dan het water of de melk erdoor en als laatste het bakmeel, daarna half uur laten staan en dan het wafelijzer op temperatuur laten komen en dan het beslag erin.